Allt om thaimassage


Här kan du läsa mer om olika thailändska behandlingar som exempel thaimassage, thai oljemassage och mycket mer.I Sverige söks ordet (thaimassage) 4 miljoner gånger varvad 1000,000 unika besökare.Thaimassage salonger skapar annons och syns här helt gratis. Vi har även begränsad sponsrade reklam längst upp på vår hemsida mot en månads avgift.
Thai oljemassage


Thai oljemassage är mjukare behandling än traditionell Thaimassage.I massagerummet är det oftast dämpade belysning och rogivande musik som man oftast somnar med, då avkopplingen är i Topp grad.


Ibland kan man få välja en neutral massageolja eller en med aromatiska tillsatser, men
(neutral rekommenderas för man kan ha allergier mot aromatiska ämnen utan att man vet om det).


Topp skön behandling med mycket olja som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknutar. Blodcirkulationen återställer kroppens energi och balans precis som traditionellt
Thaimassage.
Efter massagen känner du en stor skillnad. Har man långvariga problem så ska du helst ta thai oljemassage mellan 3-4 gånger i månaden. I dagens läge så är det inte så svårt att hitta en thaimassagesalong, ännu lättare att hitta sin ideala thaimassage salong på thaimassagegruppen.se .


Efter behandlingen blir man oljig, oftast torkar massör din kropp med handduk och du kan även duscha innan & efter behandlingen om dem har duschrum. Diskutera detta med salongen innan du går in i massagerummet. Har dem inte dusch eller vill du inte duscha så är det smart att ta på sig T-shirt under sina kläder, så att dina kläder inte blir oljiga.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.* Under behandlingen ska man helst vara utan underkläder och du får handduken runt midjan. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det. Tjejer får oftast kudde under bröstet för bekvämlighet.


Traditionell Thaimassage


Traditionell Thaimassage öppnar upp energiflöde, under behandlingen känner man hur energin går ända in i själen och berör en på djupet. Efter behandlingen brukar man känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång. Är det första gången du tar thaimassage? Kan hända att du får lite värk så som träningsverk. Blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen.

Bra för:


Traditionell thaimassage är effektiv och förebyggande för dem som lider av följande

  • ryggont

  • onda axlar

  • onda skulderblad

  • sömnsvårighet

  • cirkulationsbesvär

  • Stress

  • Fysiska spänningar


Thaimassage passar alla människor och har inga begränsningar. Regelbunden thaimassage, thai oljemassage eller andra typ av thaimassage behandlingar (2-4 gånger per månad ) hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre.

Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen. Thailändsk massage bygger på en 2500-årig tradition.

Vid behandling används inga thaimassage oljor och den som behandlas ska helst ha löst sittande lätta kläder. Under (thaimassage) behandlingen använder man sig av stretchning, tryck längs så kallade energilinjer samt inslag av akupressur för välbefinnande och kroppsterapi. Genom att trycka på och stimulera punkter kan man lösa upp spänningar och blockeringar i muskler och inre organ samt uppnå balans.
Thaimassage beskrivs som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel armbågar,
underarmar, knän och fötter. Efter avslutad behandling (thai massage) brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns utstretchad. Thaimassagen passar de flesta människor.

*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.

Mix thaimassage


En del thaimassage salonger erbjuder även så kallad Mix massage.
Det innebär att salong gör en kombination av olika massageformer som dem har.
Det populäraste mix thaimassage idag är en mixning av Traditionell thaimassage och Thai oljemassage.


Fördel med Mix thaimassage är att du får både thaimassage och thai oljemassage samtidigt. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat tala om för massören vad du har för förväntningar och vad du vill uppnå.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen innan du får thaimassage.


2 massör thai oljemassage


Four Hand Massage ( fyra hands massage = 2 massörer) är väldigt populär bland kunder som känner till thaimassage mycket bra.


4 hands massage är när två massörer masserar dig samtidigt. Oftast används tekniken med thai oljemassage, vanlig thaimassage eller en mixning av olika behandlingar.
Behandlingens resultat blir naturligtvist dubbelt så bra.


Varje massör fokuserar på en kroppsdel innan man går vidare till nästa kroppsdel.
Exempel: Massör ett fokuserar på din rygg och istället för att byta snabbt till nästa kroppsdel exempel fötter; så fokuserar den andra massören istället på fötterna och på så sätt fortsätter det tills hela kroppen är masserad.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


2 Massör thaimassage


Four Hand Massage ( fyra hands massage = 2 massörer) är väldigt populär bland kunder som känner till thaimassage mycket bra.


4 hands massage är när två massörer masserar dig samtidigt. Oftast används tekniken med thai oljemassage, vanlig thaimassage eller en mixning av olika behandlingar.
Behandlingens resultat blir naturligtvist dubbelt så bra.


Varje massör fokuserar på en kroppsdel innan man går vidare till nästa kroppsdel.
Exempel: Massör ett fokuserar på din rygg och istället för att byta snabbt till nästa kroppsdel exempel fötter; så fokuserar den andra massören istället på fötterna och på så sätt fortsätter det tills hela kroppen är masserad.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


Ryggmassage


Behandlingen fokuseras på övre ryggen, nacken och huvudet. Behandlingen kan utföras med olja eller utan olja. Det är någon som du och din massör ska diskutera om. Ryggmassage har olika tekniker, så det kan förekomma att det inte är samma teknik i alla Thaimassagesalonger.


Ryggmassage är för dig som är stel i nacken, axlar eller stillasittande arbete. Resultatet lösgör stela muskler och ökar rörligheten och ger ny energi.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


Fotmassage


I dag har fotmassage blivit en väldigt vanlig alternativ behandlingsmetod. Fotmassage är väldigt avslappnande metod som stimulera nervsystem och blodomloppet i kroppen precis som thaimassage och thai oljemassage. Resultatet efter behandlingen: avslappnande effekt och man känner sig lugn och värme.


För trötta och tunga ben eller för dem som går och står mycket rekommenderas denna behandlingsform mycket.


Fotmassage är inte bara bra för trötta & värkande fötter.
Fötter har över 7 000 nervändar från hela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


Ansiktsmassage


Behandlingen utförs som den heter helt enkelt. Fokus på ansiktet och behandlingen går inte att jämföra med andra sorters behandlingar. Många muskler som kanske används alltför sällan får en välbehövlig genomkörare. Ansiktsmassage ökar väldigt mycket blodcirkulationen i ansiktet , när blodflödet stimuleras får cellerna mer näring samtidigt som blodet forslar bort skadliga ämnen som annars kan lagras i cellerna.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.Ört (Thaimassage)


En thaiinspirerad thaimassage som varvas med varma örter. Den här typen av massagen är en väldigt uråldrig thailändsk örtmassage i modern form.


Bra för dig som är trött och har haft mycket omkring, lindrar även smärta. Stimulerar blodcirkulationen som thaimassage, thai oljemassage och andra thaimassage behandlingar.


Behandlingen börjar med Thai oljemassage alternativt Thaimassage och därefter utförs med varma örtknyten som tas efter massage. Örterna värms upp i ett knyte och sedan börjar med mjuka tryck mas­se­rar krop­pen, de väl­doft­ande ört­er­na har även en medi­cinsk effekt som lin­dra smär­ta i onda ryg­gar och ömma punk­ter på krop­pen. Knutar och spänn­ing­ar löses upp av vär­men och den väl­gör­ande ört­medi­ci­nen som träng­er ned i musk­ler­na.


Örterna hjälper även till att driva ut gifterna ur kroppen, stimulerar cellförnyelsen samt huden blir mjukt. Örtmassage är väldigt effektivt och hjälpsam för att lindra inflammation i muskler och leder, behandlingen gör dig avslappnad på toppnivå.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


Spa Thaimassage


Spa har blivit väldigt populär det senaste tiden. En del av Thaimassagesalonger har börjat erbjuda spa + thaimassage.


Behandlingen kan vara olika beroende på thaimassage salong.
Men oftast erbjuder dem thaimassage, thai oljemassage eller någon annan behandling inklusive nya behandlingstekniker, bastu och bubbelpool. Detta kan man diskutera med salongen på plats.Bodyscrub


Bodyscrub i asien är en vanligt skönhetsbehandling. En del av thaimassagesalonger har börjat erbjuda den här behandlingen.


Kraftfull exfoliering av huden som gör den mjuk och ren och får en vacker lyster på huden. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta. Oftas kombinerar man bodyscrub med thaimassage, thai oljemassage. Behandlingen sker något beroende på salongens teknik och erfarenhet.


Passar alla hudtyper, i synnerhet torr och ojämn hud. Behandlingen avslutas med en lättare massage med en Body-creme som ger huden nytt liv, massor av fukt och har en antioxidant effekt.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.


Barn thaimassage


Barn thaimassage, även barn kan få thaimassage (thai oljemassage). Tekniken är densamma men lite extra soft (mjukare rörelse). Det är inte alla thaimassage salonger som erbjuder detta. Du kan filtrera din sökning efter barn thaimassage och då får du upp alla som erbjuder barn thaimassage. Thaimassage passar alla människor och har inga begränsningar. Regelbunden thaimassage, thai oljemassage eller andra typ av thaimassage behandlingar (2-4 gånger per månad ) hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre.*Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen.