Lilja Relax Centrum

Toppvals

Två massör

Två massör

Kontant betalning

Kontant betalning

Parkering

Parkering

Swish

Swish

Dusch

Dusch

WC

WC


Om (Lilja Relax Centrum)

Välkommen! NY ÖPPNAD !!!Vi är professionella, erfarenheter och givetvis licensierade! med många års erfarenhet och många nöjda kunder ger vi dig de bästa resultaten och en fantastisk massageupplevelse.

Njut av en exotisk känsla i Göteborg nya relax centrum.
Här är det alltid varmt välkommen. Ljuset som omger kunder ger massor av energi. I det stora, lyxiga salong kan kunder växla myset med personer . Vi masserar med passion och fortsätter att utbilda oss själva. Genom intensivt utbyte i teamet drar vi nytta av alla våra respektive erfarenheter och kan erbjuda dig därmed alltid den bästa behandlingen.
MVH
Lilja Relax Centrum

www.liljarelaxcentrum.se
**Fri parkering finns på gatan
**stig av spårvagn Vagnhallen Majorna
gå 50 m/ 2min
**Västtrafik- buss 20 stig av bussen Klippan
gå 150m/3 min


Behandlings priser

Välj behandling & se priser

Thai oljemassage


30 min

300 kr

Thai oljemassage


60 min

500 kr

Thai oljemassage


90 min

700 kr

Mer om Thai oljemassage
Thai oljemassage är mjukare behandling än traditionell Thaimassage. I massagerummet är det oftast dämpade belysning och rogivande musik som man oftast somnar med, då avkopplingen är i Topp grad. Ibland kan man få välja en neutral massageolja eller en med aromatiska tillsatser, men (neutral rekommenderas för man kan ha allergier mot aromatiska ämnen utan att man vet om det). Topp skön behandling med mycket olja som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknuttar. Blodcirkulationen återställer kroppens energi och balans precis som traditionellt Thaimassage. Efter massagen känner du en stor skillnad. Har man långvariga problem så ska du helst ta thai oljemassage mellan 3-4 gånger i månaden. I dagens läge så är det inte så svårt att hitta en thaimassagesalong, ännu lättare att hitta sin ideala thaimassage salong på thaimassagegruppen.se . Efter behandlingen blir man oljig, oftast torkar massör din kropp med handduk och du kan även duscha innan & efter behandlingen om dem har duschrum. Diskutera detta med salongen innan du går in i massagerummet. Har dem inte dusch eller vill du inte duscha så är det smart att ta på sig T-shirt under sina kläder, så att dina kläder inte blir oljiga. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. * Under behandlingen ska man helst vara utan underkläder och du får handduken runt midjan. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det. Tjejer får oftast kudde under bröstet för bekvämlighet. Läs mer

Thai oljemassage


30 min

300 kr

Thai oljemassage


60 min

500 kr

Thai oljemassage


90 min

700 kr

Kontakt uppgifter

flytta loka | postnummer: 41451
Västra Götalands län | Göteborg

Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Genomsnitt av 10 omdöme

50%
0%
0%
0%
50%
Ring nu!

Copyright © 2019. All rights reserved.