Toppvals

Kontant betalning

Kontant betalning

Kortbetalning

Kortbetalning

Swish

Swish

Enskilda rum

Enskilda rum

Dusch

Dusch

Presentkort

Presentkort

WC

WC


Om (Mali Thaimassage)

Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i mer än 5 år. Vi finns numera i nya lokaler i grannhuset på Bagarfruvägen 24-26. När hyresvärden ville nyttja vår gamla lokal för att bygga lägenheter så fick vi erbjudande om denna nya lokal. Allt renoverades (vi gjorde ritningarna själva) och vi fortsatte vår verksamhet i dom nya lokalerna våren 2015.

Vi erbjuder dom vanligaste behandlingarna men med det lilla extra som gör att fler och fler kunder upptäcker oss. Vi erbjuder både dricka och tilltugg i soffan efter din massage i en lugn miljö, vill du vara i fred så är detta inget problem, men vi finns hela tiden i närheten om du skulle behöva något.

Vi är en av endast några väldigt få (om ens någon annan thaimassage salong har detta) som har nått den högsta kreditvärdigheten samt den högsta riskklassen. Detta är inget som man erhåller utan hårt arbete och mycket slit. Så du är hjärtligt Välkommen till Mali Thaimassage!


Behandlings priser

Välj behandling & se priser

Thaimassage


30 min

300 kr

Thaimassage


60 min

400 kr

Thaimassage


90 min

700 kr

Thaimassage


120 min

800 kr

Mer om Thaimassage
Traditionell Thaimassage öppnar upp energiflöde, under behandlingen känner man hur energin går ända in i själen och berör en på djupet. Efter behandlingen brukar man känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång. Är det första gången du tar thaimassage? Kan hända att du får lite värk så som träningsvärk. Blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen. Bra för: Traditionell thaimassage är effektiv och förebyggande för dem som lider av följande ryggont onda axlar onda skulderblad sömnsvårighet cirkulationsbesvär Stress Fysiska spänningar Thaimassage passar alla människor och har inga begränsningar. Regelbunden thaimassage, thai oljemassage eller andra typ av thaimassage behandlingar (2-4 gånger per månad ) hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen. Thailändsk massage bygger på en 2500-årig tradition. Vid behandling används inga thaimassage oljor och den som behandlas ska helst ha löst sittande lätta kläder. Under (thaimassage) behandlingen använder man sig av stretchning, tryck längs så kallade energilinjer samt inslag av akupressur för välbefinnande och kroppsterapi. Genom att trycka på och stimulera punkter kan man lösa upp spänningar och blockeringar i muskler och inre organ samt uppnå balans. Thaimassage beskrivs som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel armbågar, underarmar, knän och fötter. Efter avslutad behandling (thai massage) brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns ut stretchad. Thaimassagen passar de flesta människor. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. Läs mer

Thaimassage


30 min

300 kr

Thaimassage


60 min

400 kr

Thaimassage


90 min

700 kr

Thaimassage


120 min

800 kr

Kontakt uppgifter

Bagarfruvägen 26 | postnummer: 128 66
Stockholms län | Stockholm

Öppettider

Måndag 10:00 - 20:00
Tisdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag

Genomsnitt av 25 omdöme

84%
16%
0%
0%
0%
Ring nu!

Copyright © 2019. All rights reserved.