Perfect ThaiMassage växjö

Toppvals

Massagebänk

Massagebänk


Om (Perfect ThaiMassage växjö)

NU kan jag ta emot dig i min nya thaimassage salong i Växjö! Den nya adressen är Nygatan 13, 1 trappa ned i källarplanet.

Jag är utbildad för att ge dig en god och hälsofrämjande asiatisk massage med färska oljor och örter från Sydostasien. Låt mig få ge dig lite skön avkoppling och ta hand om dina trötta leder och muskler.

Varmt välkommen!


Behandlings priser

Välj behandling & se priser

Thai oljemassage


30 min

450 kr

Thai oljemassage


90 min

650 kr

Mer om Thai oljemassage
Thai oljemassage är mjukare behandling än traditionell Thaimassage. I massagerummet är det oftast dämpade belysning och rogivande musik som man oftast somnar med, då avkopplingen är i Topp grad. Ibland kan man få välja en neutral massageolja eller en med aromatiska tillsatser, men (neutral rekommenderas för man kan ha allergier mot aromatiska ämnen utan att man vet om det). Topp skön behandling med mycket olja som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknuttar. Blodcirkulationen återställer kroppens energi och balans precis som traditionellt Thaimassage. Efter massagen känner du en stor skillnad. Har man långvariga problem så ska du helst ta thai oljemassage mellan 3-4 gånger i månaden. I dagens läge så är det inte så svårt att hitta en thaimassagesalong, ännu lättare att hitta sin ideala thaimassage salong på thaimassagegruppen.se . Efter behandlingen blir man oljig, oftast torkar massör din kropp med handduk och du kan även duscha innan & efter behandlingen om dem har duschrum. Diskutera detta med salongen innan du går in i massagerummet. Har dem inte dusch eller vill du inte duscha så är det smart att ta på sig T-shirt under sina kläder, så att dina kläder inte blir oljiga. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. * Under behandlingen ska man helst vara utan underkläder och du får handduken runt midjan. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det. Tjejer får oftast kudde under bröstet för bekvämlighet. Läs mer

Thai oljemassage


30 min

450 kr

Thai oljemassage


90 min

650 kr

Kontakt uppgifter

Nygatan 13 | postnummer: 352 31
Kronobergs län | Växjö

Öppettider

Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag
Söndag

Genomsnitt av 7 omdöme

43%
43%
14%
0%
0%
Ring nu!

Copyright © 2019. All rights reserved.