Toppvals

Presentkort

Presentkort


Om (Siam Royal massage)

Vi är en familj som startade massagefirman Siam Royal Massage sommaren 2008, mitt i finanskrisen, den första seriös & riktigt professionella thaimassage med stämningsfullt salong i Halmstad.

Vi försöker ständigt skapa och förnya en miljö som är tänkt att transportera dig till ljuva Thailand vid ditt första kliv in i vår lokal. Trevlig bemötande av personal, aromatiska dofter som väcker dina semesterminnen, fridfull thailändsk ambience-musik, himmelsk gott thai-té och varmljummet fotbad före din entimmes behandling.

Sedan 2008 har vi vuxit med erfarenhet, personal och kundkrets. Vi är i särklass bästa massage-stället på västkusten enligt våra kunder. Då Halmstad upplevs bäst på sommaren kommer det många besökare från hela landet till Oss, även flera turister från utomland så som exempel England, Tyskland, Frankrike och Luxembourg.

Alla slags yrkesmänniskor kommer till oss för att få hjälp, för att få både helande massage och förebyggande massage. Våra kunder är alla mellan himmel och jord; kirurger, läkare, sjuksköterskor, hantverkare, målare, takläggare, trädgårdsmästare, städerskor, frisörer, nagelteknolog, yoga-instruktörer och även andra massörer för att nämna några!

Även många småföretagare och egenföretagare i Halmstad utnyttjar våra tjänster då massage & friskvård är avdragsgillt och vi har möjlighet att fakturera.

Vi har haft flera ställen i Halmstad, bl.a. i samarbete med La Couronne på Fredsgatan som vi öppnade 2010 och ett massageställe i samarbete med Ringenäs Golfklubb, som blev första golfklubb i Sverige med att erbjuda Thaimassage till sina medlemmar och besökare.

Sedan år 2013 har Vi dock valt att jobba "lagom" och i harmoni, därför efter avvecklingen behöll vi bara vårt första och bästa ställe ute i Söndrum centrum.

Så välkomna in till oss på Siam Royal Massage, Halmstad's äldsta thaimassage firma.
Börja investera i dig själv, i din kropp och ditt välbefinnande!

Med Vänlig Hälsning...
Ekkasit & Dao Papanpoj.Övriga frågor och info samt bokningar görs på tel nr.

035 - 15 78 98

0734 15 15 98 ( Ekkasit )

0702 31 19 26 ( Dao )


Behandlings priser

Välj behandling & se priser

Thai oljemassage


30 min

300 kr

Thai oljemassage


60 min

500 kr

Mer om Thai oljemassage
Thai oljemassage är mjukare behandling än traditionell Thaimassage. I massagerummet är det oftast dämpade belysning och rogivande musik som man oftast somnar med, då avkopplingen är i Topp grad. Ibland kan man få välja en neutral massageolja eller en med aromatiska tillsatser, men (neutral rekommenderas för man kan ha allergier mot aromatiska ämnen utan att man vet om det). Topp skön behandling med mycket olja som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknuttar. Blodcirkulationen återställer kroppens energi och balans precis som traditionellt Thaimassage. Efter massagen känner du en stor skillnad. Har man långvariga problem så ska du helst ta thai oljemassage mellan 3-4 gånger i månaden. I dagens läge så är det inte så svårt att hitta en thaimassagesalong, ännu lättare att hitta sin ideala thaimassage salong på thaimassagegruppen.se . Efter behandlingen blir man oljig, oftast torkar massör din kropp med handduk och du kan även duscha innan & efter behandlingen om dem har duschrum. Diskutera detta med salongen innan du går in i massagerummet. Har dem inte dusch eller vill du inte duscha så är det smart att ta på sig T-shirt under sina kläder, så att dina kläder inte blir oljiga. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. * Under behandlingen ska man helst vara utan underkläder och du får handduken runt midjan. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det. Tjejer får oftast kudde under bröstet för bekvämlighet. Läs mer

Thaimassage


30 min

300 kr

Thaimassage


60 min

500 kr

Mer om Thaimassage
Traditionell Thaimassage öppnar upp energiflöde, under behandlingen känner man hur energin går ända in i själen och berör en på djupet. Efter behandlingen brukar man känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång. Är det första gången du tar thaimassage? Kan hända att du får lite värk så som träningsvärk. Blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen. Bra för: Traditionell thaimassage är effektiv och förebyggande för dem som lider av följande ryggont onda axlar onda skulderblad sömnsvårighet cirkulationsbesvär Stress Fysiska spänningar Thaimassage passar alla människor och har inga begränsningar. Regelbunden thaimassage, thai oljemassage eller andra typ av thaimassage behandlingar (2-4 gånger per månad ) hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen. Thailändsk massage bygger på en 2500-årig tradition. Vid behandling används inga thaimassage oljor och den som behandlas ska helst ha löst sittande lätta kläder. Under (thaimassage) behandlingen använder man sig av stretchning, tryck längs så kallade energilinjer samt inslag av akupressur för välbefinnande och kroppsterapi. Genom att trycka på och stimulera punkter kan man lösa upp spänningar och blockeringar i muskler och inre organ samt uppnå balans. Thaimassage beskrivs som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel armbågar, underarmar, knän och fötter. Efter avslutad behandling (thai massage) brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns ut stretchad. Thaimassagen passar de flesta människor. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. Läs mer

Thai oljemassage


30 min

300 kr

Thai oljemassage


60 min

500 kr

Thaimassage


30 min

300 kr

Thaimassage


60 min

500 kr

Kontakt uppgifter

Lars Montins vägen 29 | postnummer: 302 92
Hallands län | Halmstad

Öppettider

Måndag 10:00 - 18:00
Tisdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16:00
Söndag

Genomsnitt av 37 omdöme

86%
14%
0%
0%
0%
Ring nu!

Copyright © 2019. All rights reserved.