Toppvals

Kontant betalning

Kontant betalning

Kortbetalning

Kortbetalning

Massagebänk

Massagebänk

Swish

Swish

Enskilda rum

Enskilda rum

Dusch

Dusch

Presentkort

Presentkort

WC

WC


Om (Wandee thaimassage)

VÄLKOMMEN TILL WANDEE FOTVÅRD & THAIMASSAGE. Thaimassageterapeut beläget i Uppsala, specialiserad på thaimassage och fotvård. Gå inte runt med stela och ömma leder.
Slipp värken. Boka in en behandling redan i dag på tel. 072 284 46 99

Om våra behandlingar
Vi kan erbjuda dig Klassisk Thaimassage,
Oljemassage och fotvård.

THAIMASSAGE
Thaimassage lite mer hårdare tag. för att behandla muskel relaterade symptom. Löser upp knutar och förbättrar blodcirkulationen i kroppen.

OLJEMASSAGE
Oljemassage en mer avslappnad lättare massage.
Med mjukgörande Thai aromatiska oljor för att hjälpa och förbättra och förebygga värk.


Behandlings priser

Välj behandling & se priser

Thai oljemassage


60 min

450 kr

Mer om Thai oljemassage
Thai oljemassage är mjukare behandling än traditionell Thaimassage. I massagerummet är det oftast dämpade belysning och rogivande musik som man oftast somnar med, då avkopplingen är i Topp grad. Ibland kan man få välja en neutral massageolja eller en med aromatiska tillsatser, men (neutral rekommenderas för man kan ha allergier mot aromatiska ämnen utan att man vet om det). Topp skön behandling med mycket olja som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande. Det kan bero på vad du och massören vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknuttar. Blodcirkulationen återställer kroppens energi och balans precis som traditionellt Thaimassage. Efter massagen känner du en stor skillnad. Har man långvariga problem så ska du helst ta thai oljemassage mellan 3-4 gånger i månaden. I dagens läge så är det inte så svårt att hitta en thaimassagesalong, ännu lättare att hitta sin ideala thaimassage salong på thaimassagegruppen.se . Efter behandlingen blir man oljig, oftast torkar massör din kropp med handduk och du kan även duscha innan & efter behandlingen om dem har duschrum. Diskutera detta med salongen innan du går in i massagerummet. Har dem inte dusch eller vill du inte duscha så är det smart att ta på sig T-shirt under sina kläder, så att dina kläder inte blir oljiga. *Behandlingen kan uppfattas olika ibland beroende på salong regler, massören och erfarenhet. Det är också viktigt att du som gäst informerar massören om du har någon sjukdom eller någon skada i kroppen. * Under behandlingen ska man helst vara utan underkläder och du får handduken runt midjan. Du bestämmer helt själv hur du vill ha det. Tjejer får oftast kudde under bröstet för bekvämlighet. Läs mer

Thai oljemassage


60 min

450 kr

Kontakt uppgifter

Blodstensvägen 31 | postnummer: 752 28
Uppsala län | Uppsala

Öppettider

Måndag 10:00 - 19:00
Tisdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 19:00
Söndag

Genomsnitt av 1 omdöme

100%
0%
0%
0%
0%
Ring nu!

Copyright © 2019. All rights reserved.