Nya uppdateringar på Thaimassage Gruppen

Publicerad 2019/03/07 | Visningar: 2067

Välkommen till Thaimassage Gruppens nya hemsida!
Med hjälp av fräschare layout och nya funktioner har vi i dag en hemsida som ger en bättre sökresultat och trevligare sajt-miljö. Besök oss bekvämt via din dator, surfplatta eller mobil.

Vår ambition med Thaimassagegruppen.se är att du lätt ska hitta den information du söker och att det ska bli intressant och givande att följa utvecklingen i vårt företag.

Här presenterar vi vår unika uppsättning av tjänster.

 • Sök knapp (Nära mig), systemet läser in användarens position och sedan visas alla salonger som är i närheten för användaren.
 • Filter system där det går att filtrera efter öppettider, öppet just nu och mycket mer.
 • Ring knapp finns i varje thaimassage annons.
 • GPS vägbeskrivning, klicka på GPS knappen som finns längst ner i salongens annons och den tar dig smidigt och enkelt till destination.[Total: 2   Average: 5/5]

Lämna gärna kommentar

4 Comments

Anders 2019/03/12

Helt ärligt så ser man tydligt att ni har jobbat hårt, jag är själv it utvecklare och ser tydligt att ni har tänkt på det minsta i detaljer. Trevligare miljö och roligt med att thaimassage salonger en del av dem har flera bilder på salongen och personalen. Riktig bra sida för thaimassage Lycka till Thaimassage Gruppen

  admin 2019/03/13

  Hej Anders!
  Trevligt trevligt, Ja precis, det behövdes fler thaimassage bilder från thaimassage salonger. Snart ska vi samarbeta med ( Camera focus professional photo studio ) i Stockholm som är aktiv i Stockholm, Göteborg och Skåne. Ett riktigt väl planerad samarbete där vi besöker thaimassage salonger för att ta professionella bilder. Vill även avslöja att vi har fler överraskningar som väntar. Tack Anders.
  // Thaimassage Gruppen

David 2019/03/07

Wooow! Tummen upp för Thaimassage Gruppen, Första versionen var bra men ännu bättre med den nya versionen. Önskar er lycka till.

  admin 2019/03/12

  Hej David! Tack så mycket, trevligt att våra användare är glada och nöjda med den nya versionen av thaimassage gruppen. // Thaimassage

Copyright © 2019. All rights reserved.