Populära Thaimassage salonger i Göteborg

Publicerad 2019/10/26 | Visningar: 10688

Thaimassage är något som har blivit allt mer populärt och många går regelbundet på thaimassage för att mjuka upp kroppen, men även för att få en upplevelse. Att ge bort upplevelser till folk istället för att ge bort en blomsterkvast är uppskattat i alla åldrar och de som besöker thaimassage salonger i Göteborg är allt ifrån 18 till 75 år.

Prisvärd njutning (Thaimassage)

För dig som letar efter thaimassage i Göteborg kan ett glädjande besked vara att priset skiljer sig från vad det kostar i Stockholm. Thaimassagen i Göteborg är cirka 6 – 10 % billigare än i huvudstaden även om priset mellan olika salonger kan skilja sig något. Men vilka är då de populäraste salongerna?

Populära thaimassage salonger

De salonger som har varit mest besökta under oktober månad är följande:

Nora Massage Beauty är relativt nystartad och har bra erbjudanden. De har öppet alla dagar i veckan och erbjuder även dryck och snacks. Salongen har dusch och erbjuder traditionell thailändsk helkroppsmassage i separata rum. Att de ligger två minuter ifrån en busshållplats och har fri parkering på gatan gör heller inte saken sämre.

Channoks Massge har också öppet alla dagar i veckan och erbjuder enskilda massagerum med dämpas belysning. Stället är mysigt inrett och ger en avslappnande atmosfär. Dusch och parkering finns även här och du betalar med Swish eller kontanter.

Kaewsanga Massage & Spa har utöver massage även en jacuzzi som du kan slappna av i efteråt för att förstärka effekten av massagen. Tillåt dig att bli riktigt bortskämd och få en både välgörande och njutbar stund. Givetvis finns det enskilda rum och betalningen kan göras med Swish.

Lilly Thaimassage har även minifriskvård, kortbetalning och Swish, en mysig atmosfär och trevliga rum. Massörerna är duktiga och salongen har öppet sju dagar i veckan.

Wilasinee Thaimassage erbjuder skräddarsydd massage för dig utifrån behov och önskemål. Parkering finns och de tar kontanter, kort- och Swish-betalningar.

Detta betyder inte att andra thaimassage salonger inte är bra. Det finns många bra thaimassagesalonger i Göteborg och om du är på jakt efter just thaimassage gbg kan du med hjälp av Thaimassagegruppen.se hitta en mängd olika salonger. Det tar dig inte många minuter att hitta vilka thaimassage salonger som är bäst, billigast eller vilka salonger som ligger närmast dig. Se till att unna dig en thaimassage för att mjuka upp kroppen och få ett bättre blodflöde i musklerna inför den kalla årstiden som kommer.[Total: 1   Average: 5/5]

Lämna gärna kommentar

Copyright © 2019. All rights reserved.