Songkran-festival i Thailand – Thaimassage gruppen

Publicerad 2019/03/16 | Visningar: 2387

Sawadee!
Den 13-15 april är det Songkran-festival i Thailand, och det är med stor glädje som vi i tid för denna har lanserat vår nya hemsida. Vi har spenderat mycket tid och energi på att göra vår hemsida så överskådlig och användarvänlig som möjligt – vare sig du använder dator, surfplatta eller mobil.

Songkran-festival i Thailand

Dessutom har vi lagt ner mycket möda på att göra den säker från hacknings-försök. Vi vill vara säkra på att den information du lämnar inte kan kommas åt av någon obehörig!

Redan nu har vi sett reaktioner från marknaden, mestadels positiva, men även några sura sådana från våra konkurrenter. Allt tyder på att det var väl spenderad tid 😊.

Vi vill ta tillfället i akt och fråga dig, som besökare eller registrerad salong, om det är något som du saknar eller tycker vi skulle kunna modifiera för att göra det ännu bättre. Om du kan tänka dig något, så tveka inte att skicka ett meddelande från vår sida ”Kontakta oss”.

Här i Sverige går vi så sakteliga mot våren, och i Thailand väntar det thailändska nyåret. Även om man traditionellt firar Songkran med att spruta vatten på allt och alls, så finns det inget som hindrar dig från att fira det med en massage hos någon av våra partners.
Sawasdee Wan Songkran!


Tags:

[Total: 1   Average: 5/5]

Lämna gärna kommentar

Copyright © 2019. All rights reserved.